Ik ben de zijwieltjes die je op weg helpen en steun geven.

OVER MIJ & DIT BEN IK

Hej, ik ben Sascha de Wolf, 30 “winters” jong en ik woon in blauwvingerstad Zwolle. Ik werk als, & ik bén beginnend grafisch vormgeefster en illustrator! Ik hou er van om iets moois met een twist te maken. Even van het pad af te dwalen. Om net dat extraatje voor jou te vinden wat het totaal plaatje origineel en uniek maakt.

Een persoonlijk ontwerp dat bij jou past.

MIJN DOEL

Jou helpen met het neerzetten van je stralend, verwonderlijk en veerkrachtig kinderlijk merk. Want als jouw merk dit uitstraalt, doe jij dat ook. En de kids waar het om draait, die staan in het middelpunt. Dat is het eerste punt wat jij en ik gemeen hebben! Het volgende punt wat ik erg belangrijk vind: het is jouw bedrijf en jouw keuze. Ik help je met het brainstormen, op nieuwe ideeën brengen en het creëren van je merk, van het begin tot eind.

Kids laten je de wereld op een andere manier zien.

Zonder dat ik het zelf door had, trok ik altijd veel met kinderen op en zij kwamen uit zichzelf naar mij toe. Oppassen op “mijn” kleine buurjochies, op mijn achternichtje, kinderen van kennissen: daar geniet ik zo van!  Daar wil ik graag mee werken op mijn manier, dus met vormgeving en illustratie. Over, voor, door kinderen.

HOE HET BEGON

Iets moois en eigens maken heb ik van jongs af aan met veel plezier gedaan; tekenen, collages, sieraden, kleren maken, fotograferen. Als ik maar met mijn handen bezig was. Niet zo gek dus dat ik naar het CIBAP wilde. Grafisch vormgeven leek mij tof en tot op de dag van vandaag heb ik daar geen spijt van. Maar wat ik miste was het tekenen. Na het behalen van mijn diploma, koos ik er voor om de opleiding Illustration Design op ArtEZ te gaan volgen. Hier heb ik mijn eigen stijl verder ontwikkelt en mag ik graag met verschillende materialen en technieken werken. Tijdens het examenjaar heb ik mij verder verdiept in de digitale media; de apps. Met mijn eigen verhaal over mijn ziekteverleden heb ik een app ontworpen, geïllustreerd en gebouwd; 

 

dAPPer. Ik ben hiermee sinds juli 2015 afgestudeerd als illustrator. Na 8 jaar achter elkaar door te hebben gestudeerd, heb ik een break genomen en ben ik mijn eigen kleding gaan naaien. Daarnaast paste ik veel op. Maar een vast inkomen had ik niet en een fulltime kantoorbaan past niet bij mij. Na 1,5 jaar te hebben genaaid en opgepast, ging ik bij juwelier Stutvoet werken. Heel iets anders, maar tegelijk ook creatief. En wat ik in de praktijk heb geleerd: klantvriendelijk, servicegericht, en meedenkend. Woaw, dit is écht belangrijk! Mijn ogen gingen open. Zodra je dit verleent aan je klanten, krijg je er zoveel voor terug. Gaaf! Dus zijn dit ook mijn 3 kernwaardes;)